Μαλδίβες

Οι Μαλδίβες είναι πολυαγαπημένος εξωτικός προορισμός. Υπάρχουν περισσότερα από 80 πολυτελή τουριστικά θέρετρα-νησιά που καθιστούν τις Μαλδίβες ιδανικό προορισμό για νεονύμφους.

Επιπλέον, το μαγευτικό υποθαλάσσιο σκηνικό με τα υπέροχα πολύχρωμα ψάρια, καθιστά αυτό το μαγευτικό σύμπλεγμα νησιών τον τέλειο προορισμό για όσους αγαπούν τις καταδύσεις σε ζεστά νερά, ενώ εάν αναζητάτε στιγμές χαλάρωσης σε παραλίες με κοκκοφοίνικες και λευκή άμμο, απλώς θα γοητευθείτε.

Μαζί με όλα αυτά, αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι οι Μαλδίβες θεωρούνται από τους ασφαλέστερους τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο, τότε μιλάμε για έναν επίγειο παράδεισο!

Μαυρίκιος

Ο Μαυρίκιος είναι ένας τροπικός παράδεισος με ταλαντευόμενους φοίνικες, μαγευτικά γαλάζια νερά, παραλίες λευκής άμμου, εκτάσεις με ζαχαροκάλαμα και ψηλά βουνά, που συνδυάζονται με τον αβίαστο τρόπο ζωής των κατοίκων του νησιού, δημιουργώντας μία πραγματικά ειδυλλιακή τοποθεσία.

Στον Μαυρίκιο υπάρχει μεγάλη ποικιλία τύπων διαμονής, οι οποίοι προσφέρουν διασκέδαση και ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια.

Σεϋχέλλες

Οι Σεϋχέλλες είναι ένα σύμπλεγμα από 115 εξαιρετικής ομορφιάς γρανιτένια και κοραλλιογενή νησιά, με αμμώδεις παραλίες που περιβάλλονται από εκπληκτικούς υφάλους. Βρίσκονται στον Ινδικό Ωκεανό, μόλις τεσσερισήμισι ώρες με αεροπλάνο από το Ντουμπάι.

Ακατοίκητα μέχρι πρόσφατα, παραμένουν καταφύγια για μεγάλη ποικιλία μοναδικής πανίδας και χλωρίδας, καθιστώντας τα ιδανικά γι' αυτούς που θέλουν να κάνουν διακοπές σε παραδεισένια νησιά.

Το σύμπλεγμα, μεταξύ των άλλων νησιών, αποτελείται από τα κύρια νησιά Mahe, Praslin και La Digue, τα εσωτερικά γρανιτένια νησιά Αγία Αννα, North, Fregate, Denis, Bird και Anonyme και τα εξωτερικά κοραλιογεννή νησιά, από τα οποία το Desroches είναι το πιο δημοφιλές.